Dobrodošli u Handrass d.o.o.

O nama Handrass d.o.o. je deo marketinške grupe osnovane 2001.godne u Beogradu. Od tada do danas preduzeće je evoluiralo u lidera u svojoj oblasti rada, u čije proizvode kupci imaju povernja, na tržištu promotivnih, HTZ i ostalih tekstilni proizvoda. 

Poslovanje sa nama donosi prednosti poput velikog broja artikala na zalihama, brzih davanja ponuda i odgovora na Vaše upite,  profesionalnih usluga. Mi verujemo da nas cena i kvalitet naših proizvoda, usluga i pozavanje potreba naših klijenata izdvaja od ostalih ponuđača promotivne tekstine robe i HTZ opreme. 

 Naši klijenti

Naši klijenti su velike korporacije u Srbiji, Vladine ustanove i naše najveće štamparije promotivnog materijala, zatim manja i mala preduzeća, bolnice, univerziteti, škole, dobrotvorne organizacije, univerziteti, sportski klubovi. Sve ove organizacije imaju koristi od naše politike cena, expertize u oblasti kojom se bavimo i usluge koju pružamo.

 Kako se naši proizvodi koriste

Poslovni pokloni se koriste za promociju poruka koje naši klijenti plasiraju na izložbama, sajmovima, koferencijama, promocijama proizvoda, koporativnim manifestacijama, proslavama jubiljeja. Promotivna garderoba koristi se u prodavnicama i servisima za uniformisanje radnika. 

Asortiman

U ponudi imamo preko 50.000 artikala "na lageru" koji su pažljivo izabrani tako da zadovolje potrebe modernog marketinga. Pri nabavci robe sprovodimo rigoroznu kontrolu kvaliteta tako da naši klijenti budu sigurni u dobijenu vrednost.

Sedište

"Handras" d.o.o.
Preduzeće za proizvodnju, trgovinu i usluge
Nehruova 51A, TC Kula, Lok.99
11070 Novi Beograd
Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.
(011) 318-7655
(063) 242-187

 
Copyright 2001 - 2008 ''Handras'' doo - Promet tekstilnih reklamnih proizvoda i HTZ opreme.
administracija i dizajn sajta www.printing.rs